1.000 timers indsats giver ekspertstatus

Netop i år, hvor jeg arbejder på mit 10. år i ARTS in BUSINESS, bliver der pillet ved det faktum, at 10.000 timers træning (= ca. 10 års fuldtidsarbejde) betyder, at man er blevet ekspert indenfor sit felt. Sikke en timing – nu troede jeg lige…

vaner forandringer

Daniel Coleman, der har skrevet fantastiske bøger om følelsernes intelligens og social intelligens, har skrevet en ny bog, han kalder “Focus – The Hidden Driver of Excellence”.

Maria Popova, der driver en spændende blog om bøger – har omtalt den her  (gå ind på linket – om ikke andet for at se de fine illustrationer).

The 10,000-hour rule – that this level of practice holds the secret to great success in any field – has become sacrosanct gospel, echoed on websites and recited as litany in high-performance workshops. The problem: It’s only half true. If you are a duffer at golf, say, and make the same mistakes every time you try a certain swing or putt, 10,000 hours of practicing that error will not improve your game. You’ll still be a duffer, albeit an older one.

 
Man har fundet ud af, at træningens kvalitet er af stor betydning – ikke bare, at man bruger tiden.  Men at man er koncentreret og reflekteret – og gerne i samarbejde med andre, der kan give feed-back. Så har jeg det allerede lidt bedre…

I ARTS in BUSINESS brænder vi for at fremme det nytænkende samarbejde på arbejdspladser. Vi tilbyder forløb og workshops, der inspirerer, motiverer og udvikler lederteams, afdelinger og projektgrupper.

Vores læringsteams består af en professionel kunstner og en erhvervserfaren proceskonsulent. Kunstneren bidrager med perspektiver, øvelser og historier hentet fra kunstens verden, og proceskonsulenten bidrager med processer hentet i den systemiske metode. I et levende og kvalificeret ”øvelokale” skabes der gennem involverende øvelser oplevelser, dialog og refleksion, der igen skaber nye måder at samarbejde på.

Hvis du vil vide mere: Kontakt Lene Bornemann tlf. + 45 22 40 21 80

Hvis du synes godt om dette indlæg, skulle du tilmelde dig vores nyhedsbrev der kommer ca. 6 gange om året med historier om kreativitet, ledelse, organisationsudvikling og hvad vi ellers er nysgerrige på.

LB@ARTSinBUSINESS.DK – WWW.ARTSinBUSINESS.DK – følg os på: LinkedInTwitter