10 ting kunst kan lære børn (og voksne?)

”10 Skills Children Learn From The Arts That Help Them Succeed In Life”  er overskriften på en artikel, som ”The Artistic Edge” fra Canada har udgivet.

I artiklen bliver de ti evner, som børnene kan træne ved at arbejde kunstnerisk, gennemgået:

maleworkshop

1. Kreativitet

2. Tillid/selvtillid

3. Problemløsning

4. Vedholdenhed

5. Fokusering

6. Non-verbal kommunikation

7. Modtage konstruktiv feedback

8. Samarbejde

9. Pligtopfyldelse

10. Ansvarlighed

Det er mange af de samme evner, som vi hører, vores deltagere taler om, at de har fået trænet, når de har deltaget i forløb som ARTS in BUSINESS har tilrettelagt og faciliteret.

Hvis du (og dine kollegaer) har én eller flere af disse udfordringer på din arbejdsplads, så ring på telefon 2240 2180 og lad os tale om, hvordan vi kan hjælpe dig/jer med at træne disse evner.

I ARTS in BUSINESS brænder vi for at fremme det nytænkende samarbejde på arbejdspladser. Vi tilbyder forløb og workshops, der inspirerer, motiverer og udvikler lederteams, afdelinger og projektgrupper.

Vores læringsteams består af en professionel kunstner og en erhvervserfaren proceskonsulent. Kunstneren bidrager med perspektiver, øvelser og historier hentet fra kunstens verden, og proceskonsulenten bidrager med processer hentet i den systemiske metode. I et levende og kvalificeret ”øvelokale” skabes der gennem involverende øvelser oplevelser, dialog og refleksion, der igen skaber nye måder at samarbejde på.

Hvis du vil vide mere: Kontakt Lene Bornemann tlf. + 45 22 40 21 80

Hvis du synes godt om dette indlæg, skulle du tilmelde dig vores nyhedsbrev der kommer ca. 6 gange om året med historier om kreativitet, ledelse, organisationsudvikling og hvad vi ellers er nysgerrige på.

LB@ARTSinBUSINESS.DK – WWW.ARTSinBUSINESS.DK – følg os på: LinkedInTwitter