Arbejde, der giver mening, giver arbejdslyst

At udføre et arbejde, der giver mening og har et klart formål, har afgørende betydning for arbejdslysten. Når det du laver, giver mening for dig personligt, så påvirker det direkte din robusthed og dit engagement og dermed også virksomhedens værdiskabelse.

Krifa potcast 33:04 – med Mads Bab

Mening, arbejdslyst

Denne podcast er én af en række gratis podcast, fagforeningen Krifa har udgivet inden for temaerne: Det glade arbejdsliv, Den gode karriere, Den gode balance, Det sunde arbejdsliv og Den gode ledelse. Du kan finde dem alle her.

I ARTS in BUSINESS brænder vi for at fremme det nytænkende samarbejde på arbejdspladser. Vi tilbyder forløb og workshops, der inspirerer, motiverer og udvikler lederteams, afdelinger og projektgrupper.

Vores læringsteams består af en professionel kunstner og en erhvervserfaren proceskonsulent. Kunstneren bidrager med perspektiver, øvelser og historier hentet fra kunstens verden, og proceskonsulenten bidrager med processer hentet i den systemiske metode. I et levende og kvalificeret ”øvelokale” skabes der gennem involverende øvelser oplevelser, dialog og refleksion, der igen skaber nye måder at samarbejde på.

Hvis du vil vide mere: Kontakt Lene Bornemann tlf. + 45 22 40 21 80

Hvis du synes godt om dette indlæg, skulle du tilmelde dig vores nyhedsbrev der kommer ca. 6 gange om året med historier om kreativitet, ledelse, organisationsudvikling og hvad vi ellers er nysgerrige på.

LB@ARTSinBUSINESS.DK – WWW.ARTSinBUSINESS.DK – følg os på: LinkedInTwitter