Arts Makes Better Meetings

Sammen med tegner og illustrator Kristine Nygaard Brandt har jeg været i Barcelona for at deltage i den årlige EIBTM-konference; en stor konference for mødeplanlæggere.

Kristine og jeg skulle afholde en workshop, hvor vi ville give mødeplanlæggerne en fornemmelse af, hvad de kunne få ud af at bruge kunst i forbindelse med deres møder. Vores workshop fandt sted i “Innovation Zone”.

Rundt om i Europa har kunst stadig en primær funktion som underholdning. Det var derfor vigtigt for os at lade deltagerne prøve at arbejde i en kunstnerisk proces for at opleve denne form for involvering og læring. De skulle prøve selv for at forstå.

Vi havde fået mulighed for at bruge nogle sammenklappelige papstole, der var blevet udviklet til konferencen, som en del af vores materialer. Og vi havde derfor valgt, at den kunstneriske proces var maling på disse stole. Se billeder fra workshoppen.

fælles maleri

Deltagerne kastede sig velvilligt ud i at tegne med tusch og korkprop på stolene, og de var meget optagede af refleksionen over processen, som de både var overraskede og begejstrede over. Vi håber, at dette kan være med til at sprede brugen af kunstneriske processer i Europa.

Vi havde udviklet en model til lejligheden:

Workshoppen var en smagsprøve på den næste store mødekonference i juni i Barcelona, der har overskriften: Arts in Meetings – Inspiration and Innovation.

I ARTS in BUSINESS brænder vi for at fremme det nytænkende samarbejde på arbejdspladser. Vi tilbyder forløb og workshops, der inspirerer, motiverer og udvikler lederteams, afdelinger og projektgrupper.

Vores læringsteams består af en professionel kunstner og en erhvervserfaren proceskonsulent. Kunstneren bidrager med perspektiver, øvelser og historier hentet fra kunstens verden, og proceskonsulenten bidrager med processer hentet i den systemiske metode. I et levende og kvalificeret ”øvelokale” skabes der gennem involverende øvelser oplevelser, dialog og refleksion, der igen skaber nye måder at samarbejde på.

Hvis du vil vide mere: Kontakt Lene Bornemann tlf. + 45 22 40 21 80

Hvis du synes godt om dette indlæg, skulle du tilmelde dig vores nyhedsbrev der kommer ca. 6 gange om året med historier om kreativitet, ledelse, organisationsudvikling og hvad vi ellers er nysgerrige på.

LB@ARTSinBUSINESS.DK – WWW.ARTSinBUSINESS.DK – følg os på: LinkedInTwitter