Bevægelse og kreativitet

Jeg læste forleden om en interessant undersøgelse, der forsøgte at afdække sammenhængen mellem kropslig bevægelse og kreativitet.

Test-set-up’et, tilrettelagt af David Blanchette, var som følger:

  • 1. Gruppe 1 blev sat til at løse en kreativ opgave
  • 2. Gruppe 2 blev sendt ud på 30 minutters motionstur – gang, cykling, svømning eller løb, umiddelbart inden, de blev bedt om løse en kreativ opgave
  • 3. Gruppe 3 blev også sendt ud på 30 minutters motionstur, men ventede to timer, før de også løste den kreative opgave
Bevægelse styrker kreativitet

Undersøgelsen viste, at gruppe 2 og 3 leverede markant bedre resultater end gruppe 1. Og der var ingen væsentlig forskel mellem gruppe 2 og 3.

Ved at aktivere din krop – understøtter du din kreativitet!

Læs mere om undersøgelsen.

I ARTS in BUSINESS brænder vi for at fremme det nytænkende samarbejde på arbejdspladser. Vi tilbyder forløb og workshops, der inspirerer, motiverer og udvikler lederteams, afdelinger og projektgrupper.

Vores læringsteams består af en professionel kunstner og en erhvervserfaren proceskonsulent. Kunstneren bidrager med perspektiver, øvelser og historier hentet fra kunstens verden, og proceskonsulenten bidrager med processer hentet i den systemiske metode. I et levende og kvalificeret ”øvelokale” skabes der gennem involverende øvelser oplevelser, dialog og refleksion, der igen skaber nye måder at samarbejde på.

Hvis du vil vide mere: Kontakt Lene Bornemann tlf. + 45 22 40 21 80

Hvis du synes godt om dette indlæg, skulle du tilmelde dig vores nyhedsbrev der kommer ca. 6 gange om året med historier om kreativitet, ledelse, organisationsudvikling og hvad vi ellers er nysgerrige på.

LB@ARTSinBUSINESS.DK – WWW.ARTSinBUSINESS.DK – følg os på: LinkedInTwitter