kreativ dialog

Hvordan kan du styrke din kommunikation?

“En så simpel ting som at bemærke en persons øjenfarve kan opbygge din empati”, siger Alan Alda. Han blev så nysgerrig på empati, at han begyndte at eksperimentere med sig selv.

Bevægelse styrker kreativitet

Kreativitet fra ingenting

Denne gang er det 6 fotografer der kommer til et fuldstændigt tomt lokale. De må ikke bruge rekvisitter og ikke tage selfies – og de skal altså skabe noget ud af: ingenting. Det ultimative kreative benspænd. Kreativitet behøver intet andet end dig.

Hvis du ønsker at gøre noget nyt – så begynd et ukendt sted

Hvis du ønsker at gøre noget nyt – så begynd et ukendt sted

Det er et forsøg, som er lavet af Canon i Australien. Man lader 3 fotografer udfordres af sanser, de normalt ikke bruger i forbindelse med deres fotografering. Se de fantastiske billeder, der kom ud af det og hør om deres overvejelser.

Ledelsesteam

Læs, hvordan du kan bruge kunstens eksperimenter med involvering

På det seneste har jeg været til to arrangementer, hvor kunstnere inden for dans, teater og billedkunst delte deres erfaringer med at inddrage ikke-kunstnere i skabelse og/eller opførelse af en forestilling eller et værk. Nogle kalder det brugerinddragelse, andre kalder det deltagerinddragelse andre igen participatory.

Dans som bevægelse

Brug dans til at lære og brug dans til at inddrage

Det, der inspirerede mig mest, var at høre om kunstprojekter fra hele Europa, hvor deltagerne blev inddraget. Ved at høre om disse projekter fik jeg ny inspiration til, hvordan vi i ARTS in BUSINESS kan inddrage vores deltagere i kunstneriske processer endnu mere for at få den oplevelse og inspiration, der giver mulighed for at skabe noget nyt.

planlæg gode møder

Du kan opnå så meget mere ved at involvere

Fik du i løbet af sommeren nogen ideer til, hvordan du kan forbedre et-eller-andet på dit arbejde? Er der én af ideerne, der involverer en eller flere af dine kollegaer? Og har du tænkt over, hvordan du bedst får dem med på ideen?

Kreativitet er at have det sjovt

Sommer: En dejlig tid på året til at træne din kreativitet

Vi er alle kreative – nogle af os har dog aflært det mere effektivt end andre. Men, den gode nyhed er, at det er muligt at træne kreativiteten op igen.

Værdien humor bliver danset, og nye oplevelser af værdien opstår i workshop

Improvisation er at øve sig på at blive et bedre menneske

Improvisation er at øve sig på at blive et bedre menneske Jeg har glædet mig over denne Ted Talk, hvor Kelly Leonard, President of Second City Theatricals i Chicago, fortæller, hvorfor improvisationstræning er så effektfuld.

Spørg når der er noget du ikke ved

Forandr dine spørgsmål – forandr verden!

Stiller du mange spørgsmål? Eller opfatter du det som en svaghed at skulle spørge? På nogle arbejdspladser har der udviklet sig en kultur, hvor det kan være pinligt at skulle spørge om noget. På sådan en arbejdsplads er det nødvendigt at gætte sig til, hvad de andre mener med det, de siger. Det giver en stor usikkerhed i kommunikationen – for hvem siger, at det er muligt at gætte sig til, hvad kollegaen mener med det, han eller hun siger?

Tale er sølv – men tavshed er guld. Video- og billedeworkshop

På danske arbejdspladser er det talte ord centralt i vores måde at samarbejde på.

Vi plejer at tale sammen om tingene, ofte henover mødebordet. Det sætter dem, der har styrke i det talte ord, de oratorisk begavede, de som tænker hurtigt og de, som ikke lægger bånd på sig selv i centrum i vores virksomheder.

Men er det de egenskaber, der skal til for at udvikle nyt og skabe forandringer?