Dans gør dig klogere

Bevægelse styrker kreativitet

Richard Powers fra Stanford University har skrevet en artikel om forskningsresultater af dans’ indflydelse på hjerneaktivitet og psykisk trivsel.

I flere end 100 år har man mest betragtet dans som en fysisk aktivitet. Men fornyelig har man forsket i en række andre sundhedsmæssige fordele ved dans – såsom reducering af stress og forøget serotoninniveau – der kan forøge trivslen.

Og først for ganske nylig har vi hørt om endnu en fordel: Regelmæssig dans ser ud til at gøre os klogere.

I ARTS in BUSINESS brænder vi for at fremme det nytænkende samarbejde på arbejdspladser. Vi tilbyder forløb og workshops, der inspirerer, motiverer og udvikler lederteams, afdelinger og projektgrupper.

Vores læringsteams består af en professionel kunstner og en erhvervserfaren proceskonsulent. Kunstneren bidrager med perspektiver, øvelser og historier hentet fra kunstens verden, og proceskonsulenten bidrager med processer hentet i den systemiske metode. I et levende og kvalificeret ”øvelokale” skabes der gennem involverende øvelser oplevelser, dialog og refleksion, der igen skaber nye måder at samarbejde på.

Hvis du vil vide mere: Kontakt Lene Bornemann tlf. + 45 22 40 21 80

Hvis du synes godt om dette indlæg, skulle du tilmelde dig vores nyhedsbrev der kommer ca. 6 gange om året med historier om kreativitet, ledelse, organisationsudvikling og hvad vi ellers er nysgerrige på.

LB@ARTSinBUSINESS.DK – WWW.ARTSinBUSINESS.DK – følg os på: LinkedInTwitter