Den indre globalisering

Tania Ellis følger udviklingen i erhvervslivets måde at tænke på på tæt hold – og i sit seneste nyhedsbrev skriver hun:

“Globalisering betyder nye økonomier, nye markeder og øget konkurrence. Indre globalisering betyder nye indsigter, øget social bevidsthed og vilje til at handle på den. For i takt med at verden bliver mindre, bliver vi mere opmærksomme på de sociale og miljømæssige udfordringer, verden står over for.”

mindfulness

Tania Ellis fortsætter:

“Det er bl.a. derfor, værdier som etik, ansvarlighed, mening og bæredygtighed er i gang med at gøre deres indtog i virksomheder, organisationer og hos individer. Vi oplever et stigende behov for at skabe mening – både på hjemmefronten og på jobbet. At gøre en forskel for andre er blevet et vigtigt lykkeparameter.

For mange virksomheder betyder denne udvikling, at det gamle business-mantra show me the money er ved at blive erstattet af et nyt: doing good and doing well. Samfundsansvar rettet mod verden – og mod medarbejderne.”

Igen har Tania Ellis fingeren på pulsen – og en god måde at formidle det på.

Udfordringer er, at finde ud af hvordan man kan være med til at skabe den indre globalisering – hos andre og hos sig selv.

Har du et bud på det?

I ARTS in BUSINESS brænder vi for at fremme det nytænkende samarbejde på arbejdspladser. Vi tilbyder forløb og workshops, der inspirerer, motiverer og udvikler lederteams, afdelinger og projektgrupper.

Vores læringsteams består af en professionel kunstner og en erhvervserfaren proceskonsulent. Kunstneren bidrager med perspektiver, øvelser og historier hentet fra kunstens verden, og proceskonsulenten bidrager med processer hentet i den systemiske metode. I et levende og kvalificeret ”øvelokale” skabes der gennem involverende øvelser oplevelser, dialog og refleksion, der igen skaber nye måder at samarbejde på.

Hvis du vil vide mere: Kontakt Lene Bornemann tlf. + 45 22 40 21 80

Hvis du synes godt om dette indlæg, skulle du tilmelde dig vores nyhedsbrev der kommer ca. 6 gange om året med historier om kreativitet, ledelse, organisationsudvikling og hvad vi ellers er nysgerrige på.

LB@ARTSinBUSINESS.DK – WWW.ARTSinBUSINESS.DK – følg os på: LinkedInTwitter