Dit personlige lederskab

Hvordan har du det med at være leder der, hvor du er? Hvorfor er du blevet leder? Er du blevet leder, fordi du ønsker at fremhæve dig selv og de resultater, du skaber? Er du blevet leder, fordi du gerne vil lede gennem andre? Hvad giver det dig at være leder? Hvilken leder er du? Tør du være leder i et hierarki i en asymmetriske magtrelation? Har du autoriseret dig selv som leder? Hvad er din ledelsesfilosofi? Hvilken leder vil du gerne være? Hvem kan hjælpe dig med at blive den leder, du gerne vil være? Hvor kan du blive den leder, du gerne vil være?

Spørgsmålene er formuleret af Jette Nielsen fra Forundringsfabrikken. Jette er min nyeste samarbejdspartner, og hun underviser blandt andet i ledelse på diplomlederuddannelsen. De ovennævnte spørgsmål har fået hendes studerende til at tænke sig grundigt om. Og nogle af dem er også i gang med at tænke sig selv om.

Andre refleksioner:

Nærvær, opmærksomhed og autenticitet

I ARTS in BUSINESS brænder vi for at fremme det nytænkende samarbejde på arbejdspladser. Vi tilbyder forløb og workshops, der inspirerer, motiverer og udvikler lederteams, afdelinger og projektgrupper.

Vores læringsteams består af en professionel kunstner og en erhvervserfaren proceskonsulent. Kunstneren bidrager med perspektiver, øvelser og historier hentet fra kunstens verden, og proceskonsulenten bidrager med processer hentet i den systemiske metode. I et levende og kvalificeret ”øvelokale” skabes der gennem involverende øvelser oplevelser, dialog og refleksion, der igen skaber nye måder at samarbejde på.

Hvis du vil vide mere: Kontakt Lene Bornemann tlf. + 45 22 40 21 80

Hvis du synes godt om dette indlæg, skulle du tilmelde dig vores nyhedsbrev der kommer ca. 6 gange om året med historier om kreativitet, ledelse, organisationsudvikling og hvad vi ellers er nysgerrige på.

LB@ARTSinBUSINESS.DK – WWW.ARTSinBUSINESS.DK – følg os på: LinkedInTwitter