Engagerende kommunikation med medarbejderskabte videoer

Video er et meget effektivt værktøj i virksomhedens interne- og eksterne kommunikation. Det er et medie, der kan nå ud i hele virksomheden – og ud til kunderne, leverandørerne m.fl. via mails og sociale medier.

Medarbejderskabte videoer kan på en autentisk måde formidle virksomhedens fortælling. Og samtidig få medarbejderne til at føle ejerskab og medansvar.

Og så er det en billig måde at skabe kommunikation på, da mange medarbejdere allerede har det, der skal til: en smartphone i lommen eller en tablet på skrivebordet.

Videofilm om værdier

Men som alt andet uprøvet, kan den største hurdle være at finde ud af, hvordan man kommer i gang. Jeg har, sammen med fotograf og instruktør Peter Zeuthen, udviklet og afprøvet en række forskellige metoder til at komme i gang. Du kan se nogle af vores cases på dette site.

Ring og lad os sammen finde ud af, hvordan I kan komme i gang og lad os lære dig, hvordan du selv kan skabe en brugbar video. Ring til Lene Bornemann – tlf. 2240 2180 eller Peter Zeuthen tlf. 2073 4803.

I ARTS in BUSINESS brænder vi for at fremme det nytænkende samarbejde på arbejdspladser. Vi tilbyder forløb og workshops, der inspirerer, motiverer og udvikler lederteams, afdelinger og projektgrupper.

Vores læringsteams består af en professionel kunstner og en erhvervserfaren proceskonsulent. Kunstneren bidrager med perspektiver, øvelser og historier hentet fra kunstens verden, og proceskonsulenten bidrager med processer hentet i den systemiske metode. I et levende og kvalificeret ”øvelokale” skabes der gennem involverende øvelser oplevelser, dialog og refleksion, der igen skaber nye måder at samarbejde på.

Hvis du vil vide mere: Kontakt Lene Bornemann tlf. + 45 22 40 21 80

Hvis du synes godt om dette indlæg, skulle du tilmelde dig vores nyhedsbrev der kommer ca. 6 gange om året med historier om kreativitet, ledelse, organisationsudvikling og hvad vi ellers er nysgerrige på.

LB@ARTSinBUSINESS.DK – WWW.ARTSinBUSINESS.DK – følg os på: LinkedInTwitter