Forandringer – reparation eller grundlæggende forandringer

Man kan spørge sig selv, om alle kan lære at elske forandringer, og om alle skal elske forandringer. Jeg oplever, at jeg selv ofte lægger en grundantagelse ind i min opfattelse af udvikling: At vi er nødt til at have udvikling. Vi er nødt til løbende at finde ud af, om det vi gør, mener og tilbyder – nu også er det, der skal til for at leve op til kundernes ønsker og krav, til vores egne krav om kvalitet og effektivitet og til udviklingen på markedet. Så længe vores omgivelser forandrer sig – så må vi nødvendigvis også være parate til at forandre os selv.

Deltagerne visualiserer deres oplevelse

Måske skulle vi begynde at tale om, hvad vi synes, forandring er – hvad der er store gennemgribende forandringer, og hvad der er små justeringer eller om det, der sker, ligger mellem disse to ydrepunkter.

Steen Hildebrandt skrevet et interessant indlæg om grundlæggende forandring og lederskab, der fik mig til at indse, at meget af det, der bliver omtalt som innovation i erhvervslivet, mest af alt er reparation af den del af det eksisterende, der ikke virker.

Tænk over, hvordan du arbejder med de grundlæggende forandringer på din arbejdsplads.

I ARTS in BUSINESS brænder vi for at fremme det nytænkende samarbejde på arbejdspladser. Vi tilbyder forløb og workshops, der inspirerer, motiverer og udvikler lederteams, afdelinger og projektgrupper.

Vores læringsteams består af en professionel kunstner og en erhvervserfaren proceskonsulent. Kunstneren bidrager med perspektiver, øvelser og historier hentet fra kunstens verden, og proceskonsulenten bidrager med processer hentet i den systemiske metode. I et levende og kvalificeret ”øvelokale” skabes der gennem involverende øvelser oplevelser, dialog og refleksion, der igen skaber nye måder at samarbejde på.

Hvis du vil vide mere: Kontakt Lene Bornemann tlf. + 45 22 40 21 80

Hvis du synes godt om dette indlæg, skulle du tilmelde dig vores nyhedsbrev der kommer ca. 6 gange om året med historier om kreativitet, ledelse, organisationsudvikling og hvad vi ellers er nysgerrige på.

LB@ARTSinBUSINESS.DK – WWW.ARTSinBUSINESS.DK – følg os på: LinkedInTwitter