Hjerneafslapning

Ifølge stressforsker Bo Netterstrøm fra Bispebjerg Hospital trænger den digitale revolution til en modrevolution.

“Al det digitale er mægtig effektivt og gør os enormt produktive, men vi har behov for pauser, hvor vi tænker frit. Og det er i stigende grad et problem, at vi konstant befinder os i en tilstand, hvor vi risikerer at blive afbrudt eller suger information til os,” siger han.

tankesæt

Bo Netterstrøm anbefaler som minimum, at man holder frokostpauser og kaffepauser separat fra telefon og skrivebord.

Han mener også, at det bør være helt legalt at informere chefen om, at man lige snupper en times downtime, hvor hjernen ånder frit.

“Hvis ikke vi til­la­der os selv at være i en tilstand, hvor hjernen slap­per af, går krea­ti­­­viteten fløjten,” siger stressforsker Bo Netterstrøm

Kilde: Metroxpress

Hvad gør du for at give din hjerne lidt fritid?

I ARTS in BUSINESS brænder vi for at fremme det nytænkende samarbejde på arbejdspladser. Vi tilbyder forløb og workshops, der inspirerer, motiverer og udvikler lederteams, afdelinger og projektgrupper.

Vores læringsteams består af en professionel kunstner og en erhvervserfaren proceskonsulent. Kunstneren bidrager med perspektiver, øvelser og historier hentet fra kunstens verden, og proceskonsulenten bidrager med processer hentet i den systemiske metode. I et levende og kvalificeret ”øvelokale” skabes der gennem involverende øvelser oplevelser, dialog og refleksion, der igen skaber nye måder at samarbejde på.

Hvis du vil vide mere: Kontakt Lene Bornemann tlf. + 45 22 40 21 80

Hvis du synes godt om dette indlæg, skulle du tilmelde dig vores nyhedsbrev der kommer ca. 6 gange om året med historier om kreativitet, ledelse, organisationsudvikling og hvad vi ellers er nysgerrige på.

LB@ARTSinBUSINESS.DK – WWW.ARTSinBUSINESS.DK – følg os på: LinkedInTwitter