Hjerneforskning viser: Forandring fryder!

I denne interessante artikel fra New York Times beskriver Janet Rae-Dupree, hvor vigtigt det er, at vi bliver ved med at udfordre os selv og vores vaner – at vi bliver ved med at være kreative i vores indstilling og vores daglige adfærd.

Hjerneforskere har opdaget, at når vi er nysgerrige og bevidst udvikler nye vaner, udvikles nye hjerneceller og neurale netværk, der kan udvikle vores sædvanlige tankemønstre i nye retninger. Artiklen beskriver hvorledes vi, ved at udfordre os selv, de ting vi gør og vores vaner, bliver mere kreative i både vores arbejds- og privatliv.

forandring fryder

At fastholde nytænkning og nye perspektiver kan hjælpe dig til at holde hjernen top-tunet – så der er vel ikke noget at betænke sig på, her efter sommerferien?

I ARTS in BUSINESS brænder vi for at fremme det nytænkende samarbejde på arbejdspladser. Vi tilbyder forløb og workshops, der inspirerer, motiverer og udvikler lederteams, afdelinger og projektgrupper.

Vores læringsteams består af en professionel kunstner og en erhvervserfaren proceskonsulent. Kunstneren bidrager med perspektiver, øvelser og historier hentet fra kunstens verden, og proceskonsulenten bidrager med processer hentet i den systemiske metode. I et levende og kvalificeret ”øvelokale” skabes der gennem involverende øvelser oplevelser, dialog og refleksion, der igen skaber nye måder at samarbejde på.

Hvis du vil vide mere: Kontakt Lene Bornemann tlf. + 45 22 40 21 80

Hvis du synes godt om dette indlæg, skulle du tilmelde dig vores nyhedsbrev der kommer ca. 6 gange om året med historier om kreativitet, ledelse, organisationsudvikling og hvad vi ellers er nysgerrige på.

LB@ARTSinBUSINESS.DK – WWW.ARTSinBUSINESS.DK – følg os på: LinkedInTwitter