Hvad er din drivkraft for at udvikle nyt?

Der er en lang række forskellige måder hvorpå impulsen til nyskabelse kan komme. Ofte hjælper det at formulerer et inspirerende spørgsmål:

Nysgerrighed – hvad nu hvis…?

Undren – mon ikke man kunne…?

Inspiration/viden – hvis det er sådan, mon så ikke man ….?

Irritation – det her må kunne gøres bedre…!?

Fejl – det skal ikke gøres sådan – hvordan så…?

Ønske/krav om ændringer – hvordan kan det her gøres anderledes?

Ønske/krav om effektivitet – hvordan kan det her gøres hurtigere/nemmere?

Lykketræf /serendipity – AHA oplevelse – Wow er det sådan….

Behov for at skabe – hvad nu hvis….?

Disse spørgsmål fungerer som kreativ drivkraft ind i den kreative arbejdsproces. Hvilken drivkraft bruger du oftest? Hvad kunne du få ud af at bruge én eller flere af de andre?

I ARTS in BUSINESS brænder vi for at fremme det nytænkende samarbejde på arbejdspladser. Vi tilbyder forløb og workshops, der inspirerer, motiverer og udvikler lederteams, afdelinger og projektgrupper.

Vores læringsteams består af en professionel kunstner og en erhvervserfaren proceskonsulent. Kunstneren bidrager med perspektiver, øvelser og historier hentet fra kunstens verden, og proceskonsulenten bidrager med processer hentet i den systemiske metode. I et levende og kvalificeret ”øvelokale” skabes der gennem involverende øvelser oplevelser, dialog og refleksion, der igen skaber nye måder at samarbejde på.

Hvis du vil vide mere: Kontakt Lene Bornemann tlf. + 45 22 40 21 80

Hvis du synes godt om dette indlæg, skulle du tilmelde dig vores nyhedsbrev der kommer ca. 6 gange om året med historier om kreativitet, ledelse, organisationsudvikling og hvad vi ellers er nysgerrige på.

LB@ARTSinBUSINESS.DK – WWW.ARTSinBUSINESS.DK – følg os på: LinkedInTwitter