Hvilken inspiration kan en bank få fra et Jazz Band?

Kenneth Agerholm, der spiller trombone i Pierre Dørge & New Jungle Orchestra og er en af ARTS in BUSINESS’s kunstnere, var ude og tale om innovation med lederen af en stor banks arbitrageafdeling.

Lederen af afdelingen ønskede, at hans medarbejdere var mere innovative i de perioder, hvor de lavede de store handler – altså i deres peak-perioder.

Kenneth bemærkede at medarbejderne sad og læste aviser og surfede på nettet på et tidspunkt, hvor der var stille på børsmarkedet. Lederen af afdelingen fortalte, at det var almindeligt for afdelingen, at der nogle gange er meget travlt og så arbejdes der hårdt og længe – mens man når der ikke er travlt slapper af med forskellige medier.

Kenneth beskrev at orkestrets liv – også er præget af stor travlhed (koncerterne), men at orkestret almindeligvis bruger perioderne mellem koncerterne til at udvikle orkestret. Koncerterne bliver evaluerede, instrumentet øvet, samspillet trænet og nye numre indstuderet.

Arbitrageafdelingens leder gav udtryk for at han fik lidt at tænke over…..

Hvad skal til, for at du kan hente inspiration til dit arbejdsliv i de kunstneriske arbejdsprocesser?

I ARTS in BUSINESS brænder vi for at fremme det nytænkende samarbejde på arbejdspladser. Vi tilbyder forløb og workshops, der inspirerer, motiverer og udvikler lederteams, afdelinger og projektgrupper.

Vores læringsteams består af en professionel kunstner og en erhvervserfaren proceskonsulent. Kunstneren bidrager med perspektiver, øvelser og historier hentet fra kunstens verden, og proceskonsulenten bidrager med processer hentet i den systemiske metode. I et levende og kvalificeret ”øvelokale” skabes der gennem involverende øvelser oplevelser, dialog og refleksion, der igen skaber nye måder at samarbejde på.

Hvis du vil vide mere: Kontakt Lene Bornemann tlf. + 45 22 40 21 80

Hvis du synes godt om dette indlæg, skulle du tilmelde dig vores nyhedsbrev der kommer ca. 6 gange om året med historier om kreativitet, ledelse, organisationsudvikling og hvad vi ellers er nysgerrige på.

LB@ARTSinBUSINESS.DK – WWW.ARTSinBUSINESS.DK – følg os på: LinkedInTwitter