Invitation til forundringsfredag 1. marts 2019, kl. 15-18.

Vi mødes i lokalet PULS på 1. sal i
KU:BE, Dirch Passers Allé 4, 2000 Frederiksberg (tæt på Flintholms station).

Forundringsledelse – hvad kan det?

Har du lyst til at blive klogere på, hvordan forundringsledelse kan hjælpe dig i forandringsarbejdet? Så mød op fredag den 1. marts.

Nøglen til en succesfuld forandring er involvering. Når du faciliterer involverende processer, kan du gøre det lettere for medarbejderne at få øje på mulighederne for dem i forandringsarbejdet. Når du spørger nysgerrigt og anerkendende, kan I undre jer sammen og ved fælles hjælp skabe meningen med forandringen.

Vi vil inddrage dig i en proces, hvor du får mulighed for at undre dig og blive klogere på, hvilke værktøjer, forundringslederen kan bruge i praksis. Vi skruer op for vores mod, vækker nysgerrigheden og træner opmærksomheden.

Da vi afholdt et lignende arrangement i november 2018 i Vordingborg, fik vi efterfølgende disse kommentarer:

Med mig har jeg min nyeste samarbejdspartner, Jette Nielsen, der arbejder med kommunikation og ledelse i Forundringsfabrikken.dk. Jette og jeg har udviklet og gennemført facilitatortræf 2018 sammen.

Jeg håber, at du – og gerne sammen med en ven/kollega – har lyst til at deltage og opleve, hvordan forundringsledelse kan bruges i praksis.

Det er gratis at deltage.

Jeg glæder mig til at høre fra dig senest den 22. februar 2019.

Mange hilsner

Lene Bornemann
ARTS in BUSINESS

I ARTS in BUSINESS brænder vi for at fremme det nytænkende samarbejde på arbejdspladser. Vi tilbyder forløb og workshops, der inspirerer, motiverer og udvikler lederteams, afdelinger og projektgrupper.

Vores læringsteams består af en professionel kunstner og en erhvervserfaren proceskonsulent. Kunstneren bidrager med perspektiver, øvelser og historier hentet fra kunstens verden, og proceskonsulenten bidrager med processer hentet i den systemiske metode. I et levende og kvalificeret ”øvelokale” skabes der gennem involverende øvelser oplevelser, dialog og refleksion, der igen skaber nye måder at samarbejde på.

Hvis du vil vide mere: Kontakt Lene Bornemann tlf. + 45 22 40 21 80

Hvis du synes godt om dette indlæg, skulle du tilmelde dig vores nyhedsbrev der kommer ca. 6 gange om året med historier om kreativitet, ledelse, organisationsudvikling og hvad vi ellers er nysgerrige på.

LB@ARTSinBUSINESS.DK – WWW.ARTSinBUSINESS.DK – følg os på: LinkedInTwitter