Kreativ Fitness – træn din kreativitet

Kreativ Fitness – træn din kreativitet- ebog af Lene Bornemann og Ulla Tønner

Køb den her 

Alle mennesker er kreative i en eller anden forstand – nogle mere end andre. Men hvor kreative vi er, eller hvordan vi bruger vores kreative evner, er ikke givet. Det er noget, som vi træner igennem livet – eller som vi lægger bag os. 

Med denne bog vil vi gerne inspirere dig og din arbejdsplads til at tage et bevidst valg om at træne de kreative muskler. Skal der ske noget nyt, kan det kun komme ét sted fra: kreative mennesker på kreative arbejdspladser.

Fordelene er utallige, fx: Et liv fyldt med nysgerrighed, motivation og latter er et liv fyldt med muligheder, gode relationer og idéer til bedre løsninger af både små og store udfordringer.

Et arbejdsliv fyldt med positivitet, tillid og åbenhed er et arbejdsliv med personlig udvikling, brug af alle kompetencer og med et skabende, alsidigt og berigende samarbejde. 

For at nå dertil skal lang de fleste aktivt beslutte sig for at træne deres kreative muskler regelmæssigt. Denne træning minder på mange måder om træningen af kroppens muskler. Du må begynde i det små, prøve dig lidt frem, vente på at vanen er opbygget til stadiet, hvor du ikke kan undvære det. I bogen finder du inspiration til denne træning.

Sagt om Kreativ Fitness

“Jeg har læst jeres bog og synes den er helt fantastisk. Nem at gå til, gode øvelser og sjove videoklip, der får mig til at grine og træne min lattermuskel. Jeg vil tage øvelserne med mig på arbejde og afprøve dem. Endelig en bog der fortæller mig, hvordan jeg kan træne min kreativitet og ændre på mine ikke-kreative kedelige vaner.” 

Kristine Andersen, Uddannelsesleder PAU, Professionshøjskolen UCC

Bogen kan købes her – den koster kr. 48,50.

I ARTS in BUSINESS brænder vi for at fremme det nytænkende samarbejde på arbejdspladser. Vi tilbyder forløb og workshops, der inspirerer, motiverer og udvikler lederteams, afdelinger og projektgrupper.

Vores læringsteams består af en professionel kunstner og en erhvervserfaren proceskonsulent. Kunstneren bidrager med perspektiver, øvelser og historier hentet fra kunstens verden, og proceskonsulenten bidrager med processer hentet i den systemiske metode. I et levende og kvalificeret ”øvelokale” skabes der gennem involverende øvelser oplevelser, dialog og refleksion, der igen skaber nye måder at samarbejde på.

Hvis du vil vide mere: Kontakt Lene Bornemann tlf. + 45 22 40 21 80

Hvis du synes godt om dette indlæg, skulle du tilmelde dig vores nyhedsbrev der kommer ca. 6 gange om året med historier om kreativitet, ledelse, organisationsudvikling og hvad vi ellers er nysgerrige på.

LB@ARTSinBUSINESS.DK – WWW.ARTSinBUSINESS.DK – følg os på: LinkedInTwitter