Kreativitet kan trænes

Prøv at se på, hvor meget af det, du gør, siger og synes i din hverdag, er fordi, det er sådan du er. Prøv at se på, hvor meget af din dag, der er bestemt af vaner. Har du lyst til at bryde dem nogle gange? Har du lyst til at træne din kreative indstilling? Så kan vi hjælpe dig. Vi har mange forskellige metoder, du kan bruge til at træne din kreativitet.

I ebogen “Kreativ Fitness – træn din kreativitet”, som jeg har skrevet sammen med Ulla Tønner, giver vi inspiration til, hvordan du kan træne din kreativitet. At træne kreativitet er ikke alene en tankeproces – det handler i høj grad om at gøre noget. Og heldigvis kan du ikke slide din kreativitet op. Tværtimod, jo mere du bruger den, jo mere er der af den.

Træn din kreativitet

Tag en pen og skriv/tegn en jeg elsker & jeg styrer-liste. Begyndt med at skrive: Jeg elsker at _________, og jeg styrer bare for vildt! Skriv så mange elsker-/styrersætninger du kan på 5 minutter. Læs listen, opdater og tilføj ofte til den. Lad listen inspirere dig til at gøre det, du elsker at gøre.

I ARTS in BUSINESS brænder vi for at fremme det nytænkende samarbejde på arbejdspladser. Vi tilbyder forløb og workshops, der inspirerer, motiverer og udvikler lederteams, afdelinger og projektgrupper.

Vores læringsteams består af en professionel kunstner og en erhvervserfaren proceskonsulent. Kunstneren bidrager med perspektiver, øvelser og historier hentet fra kunstens verden, og proceskonsulenten bidrager med processer hentet i den systemiske metode. I et levende og kvalificeret ”øvelokale” skabes der gennem involverende øvelser oplevelser, dialog og refleksion, der igen skaber nye måder at samarbejde på.

Hvis du vil vide mere: Kontakt Lene Bornemann tlf. + 45 22 40 21 80

Hvis du synes godt om dette indlæg, skulle du tilmelde dig vores nyhedsbrev der kommer ca. 6 gange om året med historier om kreativitet, ledelse, organisationsudvikling og hvad vi ellers er nysgerrige på.

LB@ARTSinBUSINESS.DK – WWW.ARTSinBUSINESS.DK – følg os på: LinkedInTwitter