Nærvær, opmærksomhed og autenticitet

Har du talt med dine medarbejdere i dag? Har du været nærværende og opmærksom? Har du vist dine medarbejdere, at du ser og hører dem? Har du kigget dem ind i deres øjne, fanget deres blik og holdt det fast? Har du med hele din krop kommunikeret, at du er der for dem og vil dem det bedste? Har du spurgt ind til, hvilke opgaver de er optaget af? Hvad de har succes med? Hvad de eventuelt har brug for din hjælp til?

Ledelse handler om relationen mellem leder og medarbejder. Hvis du vil have det bedste ud af dine medarbejdere, må du være den bedste udgave af dig selv. Når du er dig selv, er du ægte og autentisk, og så kan du få medarbejdernes følgeskab – frivilligt.

Spørgsmålene er formuleret af Jette Nielsen fra Forundringsfabrikken. Jette er min nyeste samarbejdspartner, og hun underviser blandt andet i ledelse på diplomlederuddannelsen. De ovennævnte spørgsmål har fået hendes studerende til at tænke sig grundigt om. Og nogle af dem er også i gang med at tænke sig selv om.

I ARTS in BUSINESS brænder vi for at fremme det nytænkende samarbejde på arbejdspladser. Vi tilbyder forløb og workshops, der inspirerer, motiverer og udvikler lederteams, afdelinger og projektgrupper.

Vores læringsteams består af en professionel kunstner og en erhvervserfaren proceskonsulent. Kunstneren bidrager med perspektiver, øvelser og historier hentet fra kunstens verden, og proceskonsulenten bidrager med processer hentet i den systemiske metode. I et levende og kvalificeret ”øvelokale” skabes der gennem involverende øvelser oplevelser, dialog og refleksion, der igen skaber nye måder at samarbejde på.

Hvis du vil vide mere: Kontakt Lene Bornemann tlf. + 45 22 40 21 80

Hvis du synes godt om dette indlæg, skulle du tilmelde dig vores nyhedsbrev der kommer ca. 6 gange om året med historier om kreativitet, ledelse, organisationsudvikling og hvad vi ellers er nysgerrige på.

LB@ARTSinBUSINESS.DK – WWW.ARTSinBUSINESS.DK – følg os på: LinkedInTwitter