Meningen med livet – 8 positioner

Jeg spidsede øre, da der i programmet Eksistens – DR P1 – blev givet 8 forskellige positioner for meningen med livet. Det var filosoffen Christoffer Boserup Skov, der var i studiet.

De 8 bud på meningen med livet er:

Meningen med livet er nydelse.

Meningen med livet skaber du selv.

Meningen med livet er at føre slægten videre.

Meningen med livet er sociale fællesskaber.

Meningen med livet er Gud.

Meningen med livet er videnskaberne.

Meningen med livet er æstetik.

Meningen med livet er … at der er ingen mening.

hele paletten

Udsendelsen gav mig en kærkommen lejlighed til at tænke over, hvad jeg mener, meningen med livet er og til at reflektere over, hvornår det er, jeg undrer mig over at møde mennesker med en position, der er meget forskellig(e) fra min(e).

Hør udsendelsen her (57 min.)

Christoffer Boserup Skov har også skrevet en bog om emnet: “Meningen med livet? Otte svar og en hulens masse spørgsmål”

I ARTS in BUSINESS brænder vi for at fremme det nytænkende samarbejde på arbejdspladser. Vi tilbyder forløb og workshops, der inspirerer, motiverer og udvikler lederteams, afdelinger og projektgrupper.

Vores læringsteams består af en professionel kunstner og en erhvervserfaren proceskonsulent. Kunstneren bidrager med perspektiver, øvelser og historier hentet fra kunstens verden, og proceskonsulenten bidrager med processer hentet i den systemiske metode. I et levende og kvalificeret ”øvelokale” skabes der gennem involverende øvelser oplevelser, dialog og refleksion, der igen skaber nye måder at samarbejde på.

Hvis du vil vide mere: Kontakt Lene Bornemann tlf. + 45 22 40 21 80

Hvis du synes godt om dette indlæg, skulle du tilmelde dig vores nyhedsbrev der kommer ca. 6 gange om året med historier om kreativitet, ledelse, organisationsudvikling og hvad vi ellers er nysgerrige på.

LB@ARTSinBUSINESS.DK – WWW.ARTSinBUSINESS.DK – følg os på: LinkedInTwitter