Positiv Psykologi

Der sker en masse inden for positiv psykologi i øjeblikket.

Psykologen Ebbe Lavendt har etableret en portal med det formål at udbrede kendskabet til positiv psykologi. Portalen indeholder links og litteraturfortegnelse om positiv psykologi i form af videoklip, radioklip, lydoptagelser af foredrag, artikler og bøger. Her vil det være muligt at holde sig ajour.

positiv psykologi

På Harvard University har et forskerhold udviklet en test, hvor man kan få afdækket sine styrker – læs mere om testen og læs hvilke styrker der arbejdes med.

Begynd med at besøge VIA Survey og registrer dig som bruger. Hvis din internetbrowser er sat til dansk, vil testen automatisk være på dansk – eller vælg dansk i det første felt.

Testen arbejder med 24 karakterstyrker – styrker der er globale menneskelige egenskaber.

Testen giver dig en prioriteret liste over dine styrker.

I ARTS in BUSINESS arbejder vi styrkebaseret.

Vil du også gerne vide hvordan alle der har taget testen, fordeler sig på de 24 karakterstyrker?

Så download oversigten her.

Du bliver samtidig tilmeldt mit nyhedsbrev, og vil modtage ny interessant viden om udvikling af mennesker og organisationer bl.a. ved hjælp af styrkebaserede metoder.

I ARTS in BUSINESS brænder vi for at fremme det nytænkende samarbejde på arbejdspladser. Vi tilbyder forløb og workshops, der inspirerer, motiverer og udvikler lederteams, afdelinger og projektgrupper.

Vores læringsteams består af en professionel kunstner og en erhvervserfaren proceskonsulent. Kunstneren bidrager med perspektiver, øvelser og historier hentet fra kunstens verden, og proceskonsulenten bidrager med processer hentet i den systemiske metode. I et levende og kvalificeret ”øvelokale” skabes der gennem involverende øvelser oplevelser, dialog og refleksion, der igen skaber nye måder at samarbejde på.

Hvis du vil vide mere: Kontakt Lene Bornemann tlf. + 45 22 40 21 80

Hvis du synes godt om dette indlæg, skulle du tilmelde dig vores nyhedsbrev der kommer ca. 6 gange om året med historier om kreativitet, ledelse, organisationsudvikling og hvad vi ellers er nysgerrige på.

LB@ARTSinBUSINESS.DK – WWW.ARTSinBUSINESS.DK – følg os på: LinkedInTwitter