Prøv noget nyt!

Kender du det? Varmen fra den første forårssol i ansigtet, duften af nybagt brød, glæden indeni ved synet af en gammel ven.

Det er gennem vores kroppe og sanser, vi oplever verden. Kunstens verden har gennem alle tider benyttet sig af den viden. En god film kan bevæge os, en særlig sang kan løfte os, de smukke farver fra et maleri kan bringe glæden frem – eller tristheden.

Bevidstheden om dette er intentionen bag vores arbejde i ARTS in BUSINESS. Vi ønsker at vise, at kunstneriske processer er sanselige, kropslige og fulde af liv. Derfor benytter vi os af hele sansespektret og lader vores tilknyttede kunstnere – hvis det kan lade sig gøre –  folde sig ud på det ægte græs.

Vi ønsker at vise, hvad kunstens verden har at tilbyde virksomheders leder- og medarbejderudvikling og hvilken mangfoldighed af muligheder, kunsten rummer for erhvervslivet.

Den gode samtale, skulder ved skulder, samtale om noget konkret, synligt. God kommunikation.

Den kreative dialog

Vi lægger meget vægt på den kreative dialog. Kreativ dialog skabes når vi mødes og går i nysgerrig dialog med alle vi møder – og åbent og nysgerrigt undersøger hvad den person har på hjertet.

Vil du prøve at lære noget – på en ny måde – sammen med dine kollegaer?

Lad os tage et møde og tale om de udfordringer I har på jeres arbejdsplads og om vi kunne skabe nogle workshops der kunne inspirere jer til at gøre det I gør – på en ny måde.

Ring til Lene Bornemann på +45 22402180.

I ARTS in BUSINESS brænder vi for at fremme det nytænkende samarbejde på arbejdspladser. Vi tilbyder forløb og workshops, der inspirerer, motiverer og udvikler lederteams, afdelinger og projektgrupper.

Vores læringsteams består af en professionel kunstner og en erhvervserfaren proceskonsulent. Kunstneren bidrager med perspektiver, øvelser og historier hentet fra kunstens verden, og proceskonsulenten bidrager med processer hentet i den systemiske metode. I et levende og kvalificeret ”øvelokale” skabes der gennem involverende øvelser oplevelser, dialog og refleksion, der igen skaber nye måder at samarbejde på.

Hvis du vil vide mere: Kontakt Lene Bornemann tlf. + 45 22 40 21 80

Hvis du synes godt om dette indlæg, skulle du tilmelde dig vores nyhedsbrev der kommer ca. 6 gange om året med historier om kreativitet, ledelse, organisationsudvikling og hvad vi ellers er nysgerrige på.

LB@ARTSinBUSINESS.DK – WWW.ARTSinBUSINESS.DK – følg os på: LinkedInTwitter