Visuel evaluering af byggeproces

Firmaet Chr. Hansen har på kun 1½ år bygget en ny stor enzymfabrik på Avedøre Holme. Projektteamet skulle samles for at evaluere projektet, og som en del af evalueringen, valgte teamet at udtrykke sig visuelt. Fra ARTS in BUSINESS afholdt billedkunstner Joachim Rothenborg en maleworkshop med Lene Bornemann som proceskonsulent.

Deltagerne visualiserer deres oplevelse

Marianne Smedegaard, HR Business Partner i Chr. Hansen, gav efterfølgende denne vurdering af samarbejdet:

 I forbindelse med den sidste evaluering af et byggeprojekt, opførelse af fermenteringsfabrik i Avedøre, har vi med stor fornøjelse samarbejdet med ARTS in BUSINESS. Vi brugte maleriet som en blandt mange indgangsvinkler til evalueringen af projektet. ARTS in BUSINESS gik til opgaven med stor professionalisme og bidrog med skæve vinkler på en ellers traditionel evaluering.

ARTS in BUSINESS skal i særlig grad have ros for den entusiasme, de gik til opgaven med og den autenticitet, de løste den med. Der blev udvist stor respekt for opgaven, fleksibilitet og en høj grad af indlevelse i den sammenhæng, opgaven indgik i. Det kan varmt anbefales at kombinere det traditionelle med det utraditionelle – det løser op for den side af hjernen, som oftest ikke bliver brugt. Vi fik nogle ressourcer i spil, som måske ellers ikke var kommet på banen.