Klar til forandring

Jeg, Lene Bornemann, var i sidste uge ude hos Folke Flateland fra Ferring, som vi har afholdt en workshop for. Workshoppen havde til formål at starte det nye år, med at udvikle forskningsteamet og ruste det til en lang række planlagte forandringer.

På workshoppen, hvor læringsteamet var Mia Martinez og jeg selv, brugte vi øvelser fra musikkens verden. De fleste af deltagerne syntes det var spændende – men en enkelt meldte ud fra starten: I får mig altså ikke til at danse…

Han deltog dog senere i alle øvelserne, og gik op i det med liv og sjæl.

Da jeg besøgte Folke for at evaluere, var han meget glad – og fortalte mig denne historie:

Da jeg foreslog en musik workshop var det for at vise mine nye kollegaer, at jeg var mere og andet end en faglig person. Desuden synes teamet også at workshoppen har haft en positiv effekt på hele teamets samarbejde. En af deltagerne formulerede dette sådan: Det var godt for vores team at dele en oplevelse hvor vi alle blev nødt til at flytte lidt på vores grænser. Vi var alle ”der ude” og blev belønnet med vores kollegaers support. Det var meget positivt.

En lille krølle: Vores ikke dansende deltager havde senere i forbindelse med et seminar i Moskva, på eget initiativ, bestilt billetter til Bolsjoj balletten til sig selv og chefen ”for du er jo så glad for musik og dans”. Og Folke var rigtig glad.

Til efteråret skal teamets kreativitet udvikles gennem en male workshop.