Fortæl, hvad du brænder for

ARTS in BUSINESS har afholdt en storytelling-workshop for De Nordiske Miljømærkenævn med 40 deltagere fra Norge, Sverige, Finland og Danmark.

Formålet var at få det nordiske Svanemærke på vingerne. Lene Bornemann faciliterede processerne, og historiefortæller og skuespiller Laura Kamis Wrang introducerede deltagerne til fortællingens kraft som kreativt udtryk for et fælles ønske. Efter nogle ganske få og enkle øvelser var deltagerne klædt på til, at de selv kunne fortælle historien om svanemærket før, nu og i fremtiden.

Det kom der nogle meget stærke og rørende historier ud af, og deltagerne var meget begejstrede for denne måde at arbejde på. Her er nogle af evalueringerne:

Historierne viser en god fælles forståelse og opfattelse af svanens situation og arbejdet, der gøres i organisationen. Dette er et meget godt grundlag for den videre udvikling.’

 

‘Storytelling er egnet til at fortælle, hvordan vi ønsker at være.’

 

‘Vi fik en god kontakt med hinanden.’

 

‘Storytelling er et godt værktøj! Stimulerer kreativitet! Ping-pong og tidspres skaber idéer! En effektiv måde at lære hinanden at kende på. Gav rum for refleksion. Væver forskellige fortællinger sammen fra forskellige vinkler og perspektiver.’

‘Lokkede legebarnet frem.’

Hvis du har et produkt eller et firma, som du gerne vil have op at flyve, så kan ARTS in BUSINESS hjælpe dig med at arrangere et kick-off, hvor I kan skabe jeres fælles historie ved hjælp fra storytellingens værktøjskasse.