Sommeren er refleksionernes tid

Virksomheder lære af kunstnere

Men den daglige travlhed fra deadline til deadline, fra aftale til aftale, kan vi jo være fri for i sommerferien. Og så kan der blive plads til tid, ro – og afslapning. Og til at reflekterer over forårets oplevelser – og få lært af dem.

For jeg har valgt at tolke “man kan ikke lære i flugt” som, at skal man lære noget nyt, må man skabe sig plads til det. Plads til at opleve nyt, reflektere over det, konkludere på baggrund af oplevelsen og endelig planlægge de næste skridt. Plads til at lære.

Jeg har i dette forår oplevet et paradoks, når jeg er ude og tale med virksomheder. Mange synes ikke, der er tid til at udvikle samarbejdet, tid til at skabe bedre relationer på arbejdspladsen. Min påstand er, at hvis man bruger tid på at forbedre relationerne og dermed samarbejdet, kan man skabe tid til at klare hverdagen bedre.

Men det er måske i virkeligheden noget med at tænke enten kortsigtet eller langsigtet? Enten drift eller udvikling?

Må jeg anbefale at tænke både og!

I ARTS in BUSINESS brænder vi for at fremme det nytænkende samarbejde på arbejdspladser. Vi tilbyder forløb og workshops, der inspirerer, motiverer og udvikler lederteams, afdelinger og projektgrupper.

Vores læringsteams består af en professionel kunstner og en erhvervserfaren proceskonsulent. Kunstneren bidrager med perspektiver, øvelser og historier hentet fra kunstens verden, og proceskonsulenten bidrager med processer hentet i den systemiske metode. I et levende og kvalificeret ”øvelokale” skabes der gennem involverende øvelser oplevelser, dialog og refleksion, der igen skaber nye måder at samarbejde på.

Hvis du vil vide mere: Kontakt Lene Bornemann tlf. + 45 22 40 21 80

Hvis du synes godt om dette indlæg, skulle du tilmelde dig vores nyhedsbrev der kommer ca. 6 gange om året med historier om kreativitet, ledelse, organisationsudvikling og hvad vi ellers er nysgerrige på.

LB@ARTSinBUSINESS.DK – WWW.ARTSinBUSINESS.DK – følg os på: LinkedInTwitter