Udfordre din kreativitet

I  disse skønne videoer bliver en række fotografer udfordret. Hvad ville du stille op med lignende udfordringer indenfor dit fagområde?

Fantasiens styrke

Se denne video  hvor fotografer bliver sat til at tage billeder af børns fantasi.– 3:27.

Det skønneste er at se de voksne fotografers reaktion på opgaven, de er helt klart ude af deres comfortzone. Men dejligt også at se de resultater de nåede frem til, da de smed deres blokeringer og fulgte børnenes fantasi.

Kender du et barn? Så kunne du måske prøve denne udfordring – og enten tegne, male – eller som her tage et billede af barnets fantasi.

Billeder af – ingenting

Her er endnu en video fra Canon i Australien. Denne gang er det 6 fotografer der kommer til et fuldstændigt tomt lokale. De må ikke bruge rekvisitter og ikke tage selfies – og de skal altså skabe noget ud af: ingenting. Det ultimative kreative benspænd. Kreativitet behøver intet andet end dig. Se hvilke billeder der kom ud af – ingenting.  2:20

Se videoen – hvor fotograferne bliver inspireret af deres smagssans. 5:41

I ARTS in BUSINESS brænder vi for at fremme det nytænkende samarbejde på arbejdspladser. Vi tilbyder forløb og workshops, der inspirerer, motiverer og udvikler lederteams, afdelinger og projektgrupper.

Vores læringsteams består af en professionel kunstner og en erhvervserfaren proceskonsulent. Kunstneren bidrager med perspektiver, øvelser og historier hentet fra kunstens verden, og proceskonsulenten bidrager med processer hentet i den systemiske metode. I et levende og kvalificeret ”øvelokale” skabes der gennem involverende øvelser oplevelser, dialog og refleksion, der igen skaber nye måder at samarbejde på.

Hvis du vil vide mere: Kontakt Lene Bornemann tlf. + 45 22 40 21 80

Hvis du synes godt om dette indlæg, skulle du tilmelde dig vores nyhedsbrev der kommer ca. 6 gange om året med historier om kreativitet, ledelse, organisationsudvikling og hvad vi ellers er nysgerrige på.

LB@ARTSinBUSINESS.DK – WWW.ARTSinBUSINESS.DK – følg os på: LinkedInTwitter