Vejen til medarbejdernes talenter

” Ledelse kan blive fascinerede kunst, når den konkrete ledelse i den konkrete situation udøves afbalanceret, indfanger det væsentlige, udvikler det menneskelige potentiale og producerer bæredygtige løsninger.” Alfred Josefsen.

I ARTS in BUSINESS arbejder vi med den menneskelige faktor i ledelse. Hvad er det, der tænder os som mennesker, der skal levere en ledelsesmæssig indsats? Hvor får vi energi, arbejdsglæde og tillid til egne og andres talenter fra? Hvordan bidrager vi til at vores medarbejdere oplever os som en konstruktiv og inspirerende faktor i hverdagen?

Tillidsfuld kaffepause

Hvordan kan et møde ved kaffemaskinen blive et væsentligt skridt i samarbejdet? Få eksempler og værktøjer til at gøre dine daglige møder med medarbejdere til en del af en positiv spiral, der inspirerer dig selv og dine medarbejdere.

Evnen til at sætte sig ud over egne fordomme og forudindtagede holdninger til egne og andres talenter er et væsentligt ledelsestalent. Det er herfra motivation, talentudvikling og en generel løsningsorienteret attitude udspringer.

Fordomsfri ledelse

Hvordan og hvornår har du mulighed for at opleve, hvilken positiv forskel det gør at anvende fordomsfri ledelse? Har du værktøjer, der styrker din evne til at udøve det i praksis?

ARTS in BUSINESS kan facilitere workshops, hvor fordomsfrihed kan afprøves og hvor virkningen kan opleves helt konkret. Ring til Lene Bornemann, og lad os finde ud af hvordan det bedst kan skabes på jeres arbejdsplads.

I ARTS in BUSINESS brænder vi for at fremme det nytænkende samarbejde på arbejdspladser. Vi tilbyder forløb og workshops, der inspirerer, motiverer og udvikler lederteams, afdelinger og projektgrupper.

Vores læringsteams består af en professionel kunstner og en erhvervserfaren proceskonsulent. Kunstneren bidrager med perspektiver, øvelser og historier hentet fra kunstens verden, og proceskonsulenten bidrager med processer hentet i den systemiske metode. I et levende og kvalificeret ”øvelokale” skabes der gennem involverende øvelser oplevelser, dialog og refleksion, der igen skaber nye måder at samarbejde på.

Hvis du vil vide mere: Kontakt Lene Bornemann tlf. + 45 22 40 21 80

Hvis du synes godt om dette indlæg, skulle du tilmelde dig vores nyhedsbrev der kommer ca. 6 gange om året med historier om kreativitet, ledelse, organisationsudvikling og hvad vi ellers er nysgerrige på.

LB@ARTSinBUSINESS.DK – WWW.ARTSinBUSINESS.DK – følg os på: LinkedInTwitter