VIA styrketest – nu også på dansk

Styrketesten er udviklet af grundlæggeren af den psykologiske forskningsretning positiv psykologi, Martin E.P. Seligman. Sammen med Christopher Peterson har han udviklet en test, de kalder VIA, som afdækker vores karakterstyrker.

Positiv psykologi tager udgangspunkt i det velfungerende menneske, og der sættes fokus på styrker frem for svagheder. Ved at blive bevidste om vores personlige karakteristiske styrker – og målrettet bruge dem i de vigtigste områder af vores liv – kan vi bringe mere glæde ind i vores tilværelse.

Testen og testresultatet i form af en profil er ganske gratis. Ønsker du derudover en engelsksproget testrapport, koster den USD 40.

det fundament du står stærkt på

VIA-testen blev udviklet på engelsk, men er nu oversat til dansk. Jeg kan på det varmeste anbefale dig at tage testen for på den måde at få en indikation af de områder, du er stærk på.

Begynd med at besøge VIA Survey og registrer dig som bruger. Hvis din internetbrowser er sat til dansk, vil testen automatisk være på dansk – eller vælg dansk i det første felt.

Testen arbejder med 24 karakterstyrker – styrker der er globale menneskelige egenskaber.

Testen giver dig en prioriteret liste over dine styrker.

I ARTS in BUSINESS arbejder vi styrkebaseret.

I ARTS in BUSINESS brænder vi for at fremme det nytænkende samarbejde på arbejdspladser. Vi tilbyder forløb og workshops, der inspirerer, motiverer og udvikler lederteams, afdelinger og projektgrupper.

Vores læringsteams består af en professionel kunstner og en erhvervserfaren proceskonsulent. Kunstneren bidrager med perspektiver, øvelser og historier hentet fra kunstens verden, og proceskonsulenten bidrager med processer hentet i den systemiske metode. I et levende og kvalificeret ”øvelokale” skabes der gennem involverende øvelser oplevelser, dialog og refleksion, der igen skaber nye måder at samarbejde på.

Hvis du vil vide mere: Kontakt Lene Bornemann tlf. + 45 22 40 21 80

Hvis du synes godt om dette indlæg, skulle du tilmelde dig vores nyhedsbrev der kommer ca. 6 gange om året med historier om kreativitet, ledelse, organisationsudvikling og hvad vi ellers er nysgerrige på.

LB@ARTSinBUSINESS.DK – WWW.ARTSinBUSINESS.DK – følg os på: LinkedInTwitter