Virksomhedskulturens betydning for ledelse og forandring

Virksomhedskulturen er vigtig for resultatskabelsen, ledelsen, samarbejdet og engagementet i virksomheder. Alligevel viser en analyse gennemført for nyligt, at virksomhedskulturen ikke er på ret mange direktioners agenda.

Se denne 2:11 minutters video, hvor man fortæller om undersøgelsen, og hvad den betyder.

Inspirations indlæg

Vil du vide mere om resultaterne (fx at 60 % mener, virksomhedskulturen betyder mere end strategien og forretningsmodellen) så se den på denne Infographic.

I ARTS in BUSINESS brænder vi for at fremme det nytænkende samarbejde på arbejdspladser. Vi tilbyder forløb og workshops, der inspirerer, motiverer og udvikler lederteams, afdelinger og projektgrupper.

Vores læringsteams består af en professionel kunstner og en erhvervserfaren proceskonsulent. Kunstneren bidrager med perspektiver, øvelser og historier hentet fra kunstens verden, og proceskonsulenten bidrager med processer hentet i den systemiske metode. I et levende og kvalificeret ”øvelokale” skabes der gennem involverende øvelser oplevelser, dialog og refleksion, der igen skaber nye måder at samarbejde på.

Hvis du vil vide mere: Kontakt Lene Bornemann tlf. + 45 22 40 21 80

Hvis du synes godt om dette indlæg, skulle du tilmelde dig vores nyhedsbrev der kommer ca. 6 gange om året med historier om kreativitet, ledelse, organisationsudvikling og hvad vi ellers er nysgerrige på.

LB@ARTSinBUSINESS.DK – WWW.ARTSinBUSINESS.DK – følg os på: LinkedInTwitter