Visual Learning – visuelle processer, der skaber fremdrift i virksomheden

Peter Zeuthen og Lene Bornemann – har de seneste 3 år med succes udviklet og anvendt involverende visuelle metoder, til forandring og kommunikation i virksomheder.

Metoderne kan noget nyt og mere end de traditionelle metoder og derfor har vi nu etableret firmaet Visual Learning. Billedprocesserne har vist sig at supplere de traditionelle udviklingsmetoder på en enestående måde.

Billeder er fantastiske at bruge til udvikling af virksomheder.

Billeder og billedprocesser kan hjælpe medarbejdere og virksomheden til at udtrykke det de ikke kan sige alene med ord – om opgaverne, om samarbejdet og om værdien af det daglige arbejde.

Se mere på VisualLearning.dk

I ARTS in BUSINESS brænder vi for at fremme det nytænkende samarbejde på arbejdspladser. Vi tilbyder forløb og workshops, der inspirerer, motiverer og udvikler lederteams, afdelinger og projektgrupper.

Vores læringsteams består af en professionel kunstner og en erhvervserfaren proceskonsulent. Kunstneren bidrager med perspektiver, øvelser og historier hentet fra kunstens verden, og proceskonsulenten bidrager med processer hentet i den systemiske metode. I et levende og kvalificeret ”øvelokale” skabes der gennem involverende øvelser oplevelser, dialog og refleksion, der igen skaber nye måder at samarbejde på.

Hvis du vil vide mere: Kontakt Lene Bornemann tlf. + 45 22 40 21 80

Hvis du synes godt om dette indlæg, skulle du tilmelde dig vores nyhedsbrev der kommer ca. 6 gange om året med historier om kreativitet, ledelse, organisationsudvikling og hvad vi ellers er nysgerrige på.

LB@ARTSinBUSINESS.DK – WWW.ARTSinBUSINESS.DK – følg os på: LinkedInTwitter