Kreativitet og innovation – workshops der skaber nye muligheder

I det daglige arbejde, kan det være svært at få plads til at arbejde med udviklingsopgaver. Driften tager opmærksomheden og driften der fokuserer på at få løst opgaverne efterhånden som de viser sig, løses oftest “som vi plejer”.

ARTS in BUSINESS kan hjælpe jer med at få sat fokus på hvordan I kan løse opgaverne anderledes end I plejer. Det kan vi gøre ved at skabe workshops hvor ledere og medarbejdere får mulighed for at se på om ikke der skulle ligge nogle væsentlige forbedringer – for kunder og internt i virksomheden – ved at arbejde på andre måder, end I er vant til.

Workshops om  kreativitet og innovation

Inspirationen til at arbejde anderledes og nytænkende henter vi i kunstens verden. Her er det et omdrejningspunkt, hele tiden at forsøge at forandre, at forbedre, at prøve nye veje – og disse måder at arbejde på, stimulerer alles kreativitet.

Lene Bornemann har, sammen med Ulla Tønner skrevet ebogen Kreativ Fitness – træn din kreativitet og det er principperne fra denne bog vi indarbejder i vores workshops. Køb bogen her.

Lad os tage et indledende uforpligtende møde, hvor vi sammen undersøger om vi kan finde en spændende måde at skabe workshops om kreativitet og innovation, så den passer til netop din arbejdsplads, din problemstilling og den ønskede effekt. Ring til Lene Bornemann på +45 22 40 21 80 eller mail.

Inspirerende miljøer – udnyt dit potentiale

Frigør din kreativitet – vi er alle kreative

Innovation – kom og oplev din innovative kraft

Snyd din hjerne – brug din mavefornemmelse og din krop

krop og mavefornemmelse

Kreativitet – hvordan vi kan bryde vanens magt

planlæg gode møder

Idegenerering – redskaber og input til hvordan I sammen kan tænke nyt

Idegenerering